Articol
Zenith Chronomaster Manufacture Edition

Zenith Chronomaster Manufacture Edition

Cristi Neacsu
+14
Vezi galeria

Zenith Chronomaster Manufacture Edition – Aparent din senin, avem un nou cronograf El Primero de la Zenith, și vine cu o poveste destul de uimitoare, care se bazează pe povestea legendară a lui Charles Vermot și mansarda fabricii Zenith.

Așa cum doar pasionatii stiu, Vermot, acum sărbătorit ca un erou, a fost angajatul necinstit care a mers împotriva conducerii companiei sale și a oprit (ca sa nu spunem furat) uneltele pentru El Primero Cronograph în perioada cand toata industria migra catre folosirea masiva a cuartului. Acest act de sfidare a permis, intr-un final, ca Zenith să renasca din propria cenusa, ca marcă modernă de ceasuri de lux.

La fel ca originalul A386 – care era gri, negru și albastru – acestea prezintă trei subcadrane suprapuse. Numai ca aici, subcadranele au, subtil, diferite nuanțe de albastru. Pe baza faptului că au fost găsite într-o cutie din mansardă, printre alte artefacte El Primero, tinute acolo de domnul Vermot, s-a presupus că această formare alternativă a cadranului a fost ea însăși un cadran prototip A386. În afară de diferitele culori, acest cadran albastru și cadranul original A386 sunt identice. Până astăzi, Zenith nu a comercializat niciodată acest design.

Zenith Chronomaster Manufacture Edition

Planul inițial al lui Zenith a fost acela de a face ceasul ca o ediție exclusivă, care să fie disponibilă doar pentru cei ce vizitau linia de producție din Le Locle, Elveția. Dar, având în vedere situația globală actuală, cu multe zone ale lumii încă blocate, aceasta este pusă la dispoziție exclusiv prin noua platformă de comerț electronic Zenith până la reluarea producției.

Zenith Chronomaster Manufacture Edition

Când am văzut acest ceas, mi-am spus ca este frumos. Cele trei nuanțe de albastru suprapuse mi se par o nouă idee pe un design atemporal și se pare că au venit chiar din perioada în care s-a născut El Primero. Povestea mansardei Zenith (plina de documente si planuri pentru modele inca ne-lansate) este considerată pe bună dreptate ca fiind legendară. Acum, avem încă o descoperire neașteptată de la mansardă.

Aceasta este o piesă convingătoare care dezvăluie o alternativă la ceea ce este cu ușurință cel mai cunoscut ceas Zenith. Deși este disponibil exclusiv pe platforma interna, se pare că nu va fi un impediment major in calea celor care isi doresc acest ceas de mana. Ceasul va fi livrat cu un ambalaj care imită aspectul unei cărți.

Recomandam

Nuanțele sale de albastru amintesc de două A386-uri unice din platină pe care Zenith le-a prezentat anul trecut, care au fost scoase la licitație la Only Watch și, respectiv, de Phillips.

Zenith Chronomaster Manufacture Edition

Acesta este un ceas Zenith Chronomaster Manufacture Edition extraordinar, care adaugă un capitol neașteptat la povestea El Primero. Faptul că pare să nu fie o ediție limitată și că are un preț rezonabil, în opinia multora, la 8.700 de dolari, il va face extrem de dezirabil pentru multi oameni potenti financiar.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top