Articol
Omega Seamaster Diver 300M – VIDEO

Omega Seamaster Diver 300M – VIDEO

Cristi Neacsu

Omega Seamaster Diver 300M, într-o formă sau alta, a existat din jurul anului 1993. Dar, dintre toate editiile lansate de-a lungul deceniilor, acest model, cu cadran din ceramică lustruită, lunetă ceramică și calibru co-axial 8800 poate fi spus ca este un model desavarsit.

Omega Seamaster Diver 300M

Pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a lui Seamaster Diver 300M anul trecut, Omega a realizat o versiune – actualizată și modernizată, cu funcții de calitate superioară și mai multă funcționalitate ca niciodată și încă la un preț corect. Acest ceas a fost introdus pentru prima dată ca un model construit oțel, cu un cadran lăcuit, un Omega Calibru 2500 bazat pe ETA, cu o extensie pentru scafandri, care a costat aproximativ 3.500 de dolari.

Omega Seamaster Diver 300M

Noua generație oferă un cadran ceramic tăiat cu laser, mișcarea super-modernă 8800 produs de Omega și o închizătoare îmbunătățita la un preț de 5.200 USD. Neschimbate sunt desigur limbile ceasului în formă de sabie, rezistența la apă la 300 de metri, o supapă de evacuare a heliului la ora 10 și o brățară metalică. Diametrul total al ceasului a fost mărit de la 41 la 42 mm.

In Romania, aceste ceasuri de mana Omega Seamaster Dive le puteti achiziona de la Cellini.ro, accesand ACEST link.

Recomandam

Iata un clip video realizat de HONDIKEE despre acest spectaculos Omega Seamaster Diver 300M

View Comment (1)

    Spune-ti parerea

    Your email address will not be published.

    TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

    Scroll To Top