Articol
Panerai Submersible – PAM00683 si PAM00959

Panerai Submersible – PAM00683 si PAM00959

Cristi Neacsu
  • Doi noi membri se alătură familiei Submersibile cu dimensiuni mai mici, inserții ceramice și scheme de culori contemporane.
Panerai Submersible
Panerai Submersible
Panerai Submersible +9
Vezi galeria
Panerai Submersible

Panerai Submersible – PAM00683 si PAM00959 – Se pare că anul 2020 devine Anul ceasului submersibil pentru Panerai, un scafandru profesional robust, care perpetuează spiritul istoric al mărcii ca furnizor de instrumente subacvatice pentru comandourile marinei italiene. Noile variante PAM00683 și PAM00959 ale familiei de ceasuri de mana submersibile, sunt dotate fie cu un cadran negru și cu o luneta ceramică neagră, fie cu un cadru gri și cu o lunetă din ceramică albastră și ambele sunt prevăzute cu o mișcare automată.

Panerai Submersible

Pentru mulți Paneristi, brandul este sinonim cu dimensiunile mari ale carcasei. Ajungând la un public mai larg, Panerai prezintă aceste submersibile de 42 mm motivând că un diametru de 42 mm este încă suficient de mare pentru a fi în concordanță cu ADN-ul mărcii, dar suficient de mic pentru a se potrivi cu majoritatea încheieturilor. Fabricat în oțel inoxidabil AISI 316L, carcasa este periată creând un finisaj mat mătăsos. Două carecteristici care arată că este un ceas serios cu care te poti scufunda pana la 300m, sunt puntea care protejează coroana – precum la Luminor – și luneta rotativă unidirecțională pentru a afișa timpii de scufundare.

Singura diferență între cele două noi submersibile Panerai este schema de culori. PAM00683 este prevăzut cu un cadran negru, o inserție din ceramică neagră și o curea de cauciuc neagră, în timp ce PAM00959 este livrat cu un cadran texturizat gri, o insertie din ceramică albastră și curea din cauciuc asortată.

Precum un ceas profesional de scufundare, lizibilitatea este primordiala, iar punctele îndrăznețe și marcajele sunt mari și luminoase, întrerupte la ora 3 pentru a găzdui fereastra de date și la ora 9 pentru secundarul mic.

Recomandam

Ambele modele sunt prevăzute cu o mișcare mecanică automată – calibrul OP XXXIV. Bătând la 28.800vph, mișcarea este echipată cu un dispozitiv anti-șoc Incabloc și oferă energie pentru 72 de ore, standardul de bază al mișcărilor mărcii.

Panerai Submersible
Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top