Articol
Panerai Luminor PAM00779 California 8 Days DLC 44mm

Panerai Luminor PAM00779 California 8 Days DLC 44mm

Cristi Neacsu
  • Cadran California, carcasă din titan acoperită cu DLC, curea cu manșetă, mișcare ce dureaza 8 zile ... și preț rezonabil!
+3
Vezi galeria

Haideți să trecem direct la subiect: noul Panerai Luminor California 8 Days DLC 44mm PAM00779 are toate calitatile posibile pe care Panerai le poate pune într-un singur ceas Are un aspect puternic, distinctiv și masculin, care rezultă într-o combinație complet originală de elemente Panerai clasice. Acest PAM00779 este unul dintre cele mai interesante ceasuri noi pe care brandul le-a lansat recent.

Panerai Luminor PAM00779 California 8 Days DLC 44mm

Noul Panerai Luminor California 8 Days DLC 44mm PAM00779 este într-adevăr un mix perfect al tuturor lucrurilor extraodinare pe care Panerai le poate crea: carcasă Luminor de 44 mm, dispozitiv cu pârghie peste coroană, carcasă din titan acoperită cu DLC, cadran California cu un afișaj doar pentru timp, mâini albastre, 8 zile rezerva de energie … Ar fi putut fi un dezastru total, dar până la urmă, noul PAM00779 este clar foarte plăcut.

Panerai Luminor PAM00779

Baza pentru acest PAM00779 este carcasa Luminor cu aspect utilitar, care măsoară aici 44mm și fabricată din titan pentru a fi ușoară și rezistentă. Pentru a oferi ceasului un aspect mai modern, mai puțin prețios, carcasa este acoperită cu DLC (Diamond-Like Carbon), un strat pe bază de carbon, care conferă metalului un aspect uniform, cu un finisaj antracit mat și duritate mai mare, rezistent la zgârieturi și coroziune.

Panerai Luminor PAM00779 California 8 Days DLC 44mm

Ca parte a familiei Luminor, PAM00779 dispune de dispozitivul iconic de pârghie care protejează coroana. Această parte este de asemenea acoperită cu DLC și contribuie la o rezistența sporita sub apă, 300m.

Trecând la curea, Panerai aduce ceva nou, care nu va face ca ceasul să se simtă mai mic pe încheietura mâinii, dar care se potrivește de fapt inspirației militare ale acestei piese: o așa-numită „Bund”. În timp ce ceasul poate fi purtat clasic cu cureaua sa din 2 părți, realizată din piele maro netratată cu cusături bej (un clasic pentru Panerai), puteți folosi și accesoriul suplimentar – ceva conceput inițial pentru uz militar, care împiedică spatele ceasului sa vina în contact cu pielea. În cutie este inclusă și o curea de cauciuc neagră.

Panerai Luminor PAM00779 California 8 Days DLC 44mm
Panerai Luminor PAM00779

Cadranul PAM00779 este, de asemenea, tradițional pentru Panerai, deoarece se bazează pe designul iconic „California”. Aceste cadrane, folosite inițial de Panerai la unele dintre cele mai vechi creații militare, combină marcajele de ore in forma de baston cu cifrele romane și arabe. Toate sunt pictate în culori de tritiu, pentru a îmbunătăți aspectul vintage / militar al acestui ceas, si au parte de tratament cu SuperLuminova. PAM00779 este un ceas simplu, cu doar 2 indicatoare (ore și minute).

Recomandam

În interiorul carcasei din titan PAM00779 regasim calibrul intern P.5000. Din nou, această alegere este relevantă pentru trecutul militar al mărcii, când ceasurile livrate soldatilor din divizia Decima Flottiglia erau echipate cu mișcări mari, cu o rezerva de putere de 8 zile. Calibrul P.5000 este un motor modern, cu 2 butoaie principale în serie și o concepție fiabilă (destul de simplă). Mișcarea nu este vizibilă ca fiind ascunsă sub o carcasa.

Nu în ultimul rând, Panerai Luminor PAM00779 California 8 Days DLC 44mm nu este doar un ceas foarte cool, cu multe caracteristici iconice, ci și o piesă bine poziționată, la prețul de 7.900 EURO.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top