Articol
Oris 57th Reno Air Races Limited Edition

Oris 57th Reno Air Races Limited Edition

Cristi Neacsu
  • Funcție GMT pentru noul ceas Oris Big Crown ProPilot.
Oris 57th Reno Air Races
Oris 57th Reno Air Races
Oris 57th Reno Air Races
+5
Vezi galeria

Oris 57th Reno Air Races – Oris se dovedește a fi una dintre cele mai prolifice mărci de ceasuri în ceea ce privește noutățile în acest an complicat. În ciuda anulării Reno Air Races, Oris ne prezinta, odata cu lansarea celei de-a 57-a ediții limitate Reno Air Races, un model gri Big Crown ProPilot acoperit cu PVD, cu funcționalitate GMT și data. Să aruncăm o privire mai atentă.

Oris a fost asociat cu lumea aviației practic de la înființarea mărcii. Primul ceas de buzunar al companiei a apărut la începutul anilor 1910, urmat de un ceas de mână pentru piloti în 1917 și ceasul Big Crown din 1938, cu coroana sa distinctivă, concepută pentru piloții care poartă mănuși. Colecția Big Crown ProPilot propune ceasuri pilot într-o tentă mai contemporană. Fiind una dintre colecțiile cheie ale celor de la Oris, era firesc ca Big Crown să fie aleasul pentru a reprezenta parteneriatul mărcii cu Campionatul Național de Curse Aeriene din Reno, Nevada.

Oris 57th Reno Air Races

În 2018, Oris a devenit sponsorul oficial pentru a 55-a ediție anuală Reno Air Races și a produs o ediție limitată Big Crown ProPilot Day Date pentru această ocazie. Anul trecut, parteneriatul a avut ca rezultat un alt Big Crown ProPilot cu GMT, secunde mici și dată. Pentru Reno Air Races 2020 – deși anulat și amânat până în 2021 – Oris propune un alt Big Crown ProPilot cu funcție GMT și ferestre de date circulare. Limitat la 1.000 de piese, este foarte asemănător ca aspect și aspect cu o ediție Propilot Alarm lansată în 2018.

Carcasa din oțel inoxidabil din mai multe piese are o acoperire PVD gri și are o dimensiune de 41 mm, mai mică decât toate piesele menționate mai sus, dar prevăzută cu coroana supradimensionată distinctivă pentru a asigura rezistența la apă de 100 m, coroana și fundul carcasei sunt înșurubate.

Cadranul negru mat prezintă atingeri albe și albastre, avand o lizibilitate extrem de buna. Funcția GMT este transmisă pe o scară de 24 de ore, alb pe fundalul negru. Forma mâinii albastre pentru funcția GMT este concepută pentru a arăta ca un avion cu reactie, cu referire la Reno Air Races. Numerele mari, arabe, și mâinile sunt evidențiate cu Super-LumiNova BGW9 care emite o strălucire albastru-verde în întuneric. Alte atingeri de albastru pot fi găsite pe vârful mâinii centrale a secundelor și pe inscripția GMT din data indicatorului.

Oris 57th Reno Air Races

Echipat cu o mișcare automată bazată pe un Sellita SW330-1, calibrul Oris 798 rulează la o frecvență de 28.800vph și oferă o rezervă de putere de 42 de ore. Carcasa sigilată este gravată cu gravuri speciale care comemorează a 57-a ediție a Reno Air Races și ediția limitată numărul xxxx / 1000.

Ediția limitată Oris 57 Reno Air Races Limited este prezentată cu o curea textilă neagră cu o căptușeală din piele albastră și este atașată la încheietura mâinii cu o închizătoare pliabilă din oțel acoperită cu PVD gri. Ceasul este limitat la 1.000 de piese și vine într-o cutie specială de prezentare. Disponibil acum, prețul cu amănuntul este de 2.650 CHF.

01 798 7768 4284-Set – Oris 57th Reno Air Races Limited Edition

Oris Big Crown 1917 Limited Edition Automatic, Ref. No. 01 732 7736 4081-Set LS

Oris a fost un pionier al horologiei aviației, iar acest ceas automat în ediție limitată sărbătorește un secol de expertiză. Fidel designului original din 1917, acesta are o carcasă din oțel inoxidabil lustruit, curea din piele maro și coroana supradimensionată – o caracteristică inovatoare care le-a permis piloților să regleze timpul fără să-și scoată mănușile.

Recomandam
Rolex Sky-Dweller

Big Crown ProPilot Automatic Chronograph 44mm Stainless Steel, Ref. No. 01 774 7699 4134TS

„Bazele ceasurilor mecanice au fost stabilite cu sute de ani în urmă”, explică Oris. „Big Crown ProPilot” este o evoluție a primelor referințe pentru aviație create de marca cu peste un secol în urmă. Învelit în oțel inoxidabil, are o mișcare automată 744 internă, cu o rezervă de putere deosebit de generoasă, de 48 de ore. Claritatea cadranului negru este îmbunătățită cu numerele și mâinile Super-LumiNova® și un cristal de safir antireflex.

Big Crown ProPilot GMT Automatic 45mm Stainless Steel, Ref. No. 01 748 7710 4063-07 5 22 05FC

Ceasul Big Crown ProPilot de la Oris este optimizat pentru funcționalitate la nivelul cabinei. Conceput cu o rezervă de putere de 38 de ore, această referință din oțel inoxidabil, fabricată în Elveția, are o fereastră de dată și o complicație GMT care vă permite să păstrați timpul în două zone diferite. Cifrele mari arabe, cadranul secundar și acoperirea Super-LumiNova® oferă o lizibilitate ușoară, în timp ce cureaua din piele de căprioară maro închis asigură o potrivire confortabilă.

Ceasuri de mana prezentate in acest articol sunt vandute de MRPORTER.com, partener oficial TimelessWatch.ro in Romania. Afla mai multe de AICI.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top