Articol
Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Alinghi

Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Alinghi

Cristi Neacsu
  • Omega și Alinghi își celebreaza parteneriatul cu un nou Speedmaster.
Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Alinghi
Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Alinghi
Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Alinghi
Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Alinghi
+7
Vezi galeria
Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Alinghi

Deja implicat în Cupa Americii din 1995 și, de asemenea, cronometru oficial al celei de-a 36-a ediții a acestei legendare curse pe apa, Omega își consolidează poziția în lumea sporturilor pe apa. Anul trecut, producătorul de ceasuri din Biel și-a anunțat parteneriatul cu Alinghi, echipă creată în 1994 de Ernesto Bertarelli. Pentru a celebra această alianță, Omega lansează astăzi o nouă ediție specială a lui Speedmaster Dark Side of the Moon, cu unul dintre cele mai tehnice ceasuri create vreodată din istoria mărcii, în conformitate cu specificațiile impresionante ale bărcilor Alinghi.

Omega și Alinghi au format un parteneriat în mai 2019 și s-au bucurat deja de un succes, vorbim aici de titlului mondial al echipei GC32 din iunie 2019, victoria in D35 Trophy din septembrie și campionatul GC32 din noiembrie. Alinghi este astăzi una dintre cele mai premiate echipe de navigație. În 2000, echipa și-a stabilit obiectivul de a câștiga Cupa Americii, ceea ce a si făcut de două ori, în 2003 și 2007, ceea ce înseamnă că a fost prima echipă europeană care a câștigat premiul in aceasta cursa istorica.

 DARK SIDE OF THE MOON ALINGHI

Ideea pentru acest nou ceas Omega a fost de a se potrivi cu barca de ultimă generație a celor de la Alinghi și tehnologia sa impresionantă, atât în materie de design, cât și în tehnologia folosita.

Baza acestui nou Speedmaster Dark Side of the Moon Alinghi ar trebui să fie familiară pentru majoritatea pasionaților Speedy. Într-adevăr, brandul a ales să rămână aproape de ediția Apollo 8. Ca atare, Speedmaster Alinghi este găzduit într-o carcasă ceramică din oxid de zirconiu negru, care are diametrul de 44,25mm – doi factori care îl diferențiază de clasicul Moonwatch din oțel și 42mm. Fiecare element al carcasei este confecționat din acest material ultra-rezistent, inclusiv coroana, carcasa, împingătoarele și luneta.

Pentru a face această ediție unică și în conformitate cu Alinghi, care include roșu și alb, unele elemente au fost actualizate. De exemplu, scara tahimetrului gravată pe bezelul ceramic este umplută cu Super-LumiNova alb și lac roșu, la fel ca împingătorul / opritorul de pornire de la ora 2, care este executat în același mod. În completarea acestui design, ceasul este purtat pe o curea de cauciuc perforată neagră și roșie rezistentă la apă, închisă de o cataramă de pini din ceramică.

Recomandam

Cea mai impresionantă modificare a Speedmaster-ului inițial este mișcarea, care se inspiră direct din noul catamaran Alinghi TF35. Placa principală și podul butoiului au primit un efect de fagure, datorita tehnologiei cu lase, similar cu interiorul carenei de carbon a navei. Aceeași tehnologie cu laser a fost folosită apoi pentru a decora toate celelalte poduri cu un model de carbon negru. Regăsim in interior miscarea 186x, folosită la modelele Moonwatch, o mișcare cronografică manuală produsă de Omega, un mecanism cu frecvență de 3Hz și rezervă de putere de 48 ore.

Omega Speedmaster Dark Side of the Moon Alinghi (ref. 311.92.44.30.01.002) se alătură colecției permanente și nu este limitată în producție. Disponibilitatea în magazine nu este încă confirmată. Acesta va avea un preț de 10.000 CHF (fără taxe).

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top