Articol
Omega De Ville Tourbillon Co-Axial Master Chronometer

Omega De Ville Tourbillon Co-Axial Master Chronometer

Cristi Neacsu
  • Omega este din nou în jocul de înaltă precizie, demonstrându-și spiritul inovator.
+3
Vezi galeria

Omega De Ville Tourbillon Co-Axial Master Chronometer – Deși este posibil recunoasteti Omega pentru ceasurile sale sportive iconice, cum ar fi Speedmaster sau Seamaster, sau chiar pentru colecțiile sale elegante, brandul este foarte rar asociat cu Horlogerie Haute. Dar Omega poate face ceasuri de ultimă generație și a dovedit-o în trecut cu multiple realizări și cu ceasuri frumoase si complicate. Astăzi, brandul arată din nou de ce este in stare într-o manieră cu adevărat superbă. Acesta noul Omega De Ville Tourbillon, cu un tourbillon Co-Axial montat central, o certificare Master Chronometer (antimagnetic) și o mișcare superb decorată în interior.

Omega De Ville Tourbillon Co-Axial Master Chronometer

Omega are o lungă tradiție de precizie și, acest lucru ar putea surprinde unii, a fost implicat în ceasuri tourbillon. Într-adevăr, în 1947, Omega a prezentat primul calibru turbillon pentru ceasuri de mână, care a participat la competițiile de precizie la trei mari observatorii europene. Aceste calibre au obținut rezultate excelente, stabilind chiar un record la Geneva în 1950. În 1994, marca a introdus un alt ceas important, primul ceas cu miscarea centrală Tourbillon, cu tourbillonul poziționat în mijlocul ceasului (ceva care a devenit un element de semnătură al colecțiilor high-end Omega). Un deceniu mai târziu, în 2004, marca va produce primul ceas de mână tourbillon certificat Master Chronometer.

Omega De Ville Tourbillon Co-Axial Master Chronometer

Bazându-se pe această bogată expertiză, brandul împinge și mai mult conceptul de Tourbillon Co-Axial și amestecă aceste elemente tradiționale cu know-how-ul său actual, adică proprietăți antimagnetice și precizie co-axială, cu cronometrul co-axial Omega De Ville Tourbillon Co-Axial Master Chronometer – primul tourbillon care a primit această certificare strictă.

Din punct de vedere vizual, Omega rămâne în teritorii cunoscute, cu un ceas de 43 mm din colecția De Ville. Carcasa păstrează linii fluide și forme elegante. Este fabricat dintr-o combinație de două aliaje de aur. Sedna Gold 18k (aliajul auriu de marcă proprie al mărcii).

Omega De Ville Tourbillon Co-Axial Master Chronometer

Cadranul păstrează, de asemenea, simplitatea aparentă a modelelor anterioare, cu toate acestea este realizat din aur Sedna, căruia i s-a oferit un tratament PVD negru și un model periat. Indicii și mâinile sunt de asemenea aurii. O caracteristică iconică a ceasurilor tourbillon Omega, combinația dintre un tourbillon central și mâinile misterioase este păstrată. Turbillonul, care se rotește o dată pe minut, servește, de asemenea, ca o mică indicație de secunde. Carcasa este din titan negru ceramizat, cu un bezel șlefuit manual și este înconjurată de un inel din aur flutuat.

Recomandam

Omega De Ville Tourbillon Co-Axial Master Chronometer

Piece de résistance în acest nou cronometru co-axial Master Omega De Ville Tourbillon este mișcarea … și ce mișcare! Dezvoltat pentru acest nou model, calibrul 2640 este complet nou. Acest calibru are o carcasa tourbillon care este capabilă să continue să se rotească chiar și sub un câmp magnetic de 15.000 de gauss.

Cronometrul co-axial Omega De Ville Tourbillon este prezentat avand o curea de aligator negru și livrat într-o cutie specială, cu o husă de călătorie. Aceasta va fi o ediție numerotată, cu un certificat care menționează numărul specific al fiecărui ceas. Acesta va avea un preț de 162.750 CHF sau 158.000 EUR.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top