Articol
Nomos Tangente 38 Amsterdam x Ace Jewelers

Nomos Tangente 38 Amsterdam x Ace Jewelers

Cristi Neacsu
  • Ace Jewellers se asociază din nou cu Nomos, pentru a crea o ediție limitată dedicată orașului Amsterdam.
MANOLIU
MANOLIU
MANOLIU
MANOLIU
MANOLIU +2
Vezi galeria
MANOLIU

A patra oară se asociaza Ace Jewellers din Amsterdam și Nomos, parteneriatul din spatele celui mai recent ceas în ediție limitată, dedicat orașului Amsterdam: Tangente 38 Amsterdam. Ace Jewellers lansează 45 de piese ale ediției limitate Tangente 38 Amsterdam – un număr simbolic pentru a comemora cea de-a 45-a aniversare a celui mai mare comerciant de ceasuri de lux din Olanda – decorat cu culorile orasului și cele trei cruci găsite pe scutul Amsterdamului.

Nomos Tangente 38 Amsterdam

Parteneriatele dintre companiile de ceasornicari și comercianții de ceasuri pot fi mai mult decât simple aventuri unice, ca în cazul Ace Jewelers din Amsterdam și ceasurile Nomos din Glashütte. Din 2017 Ace Jewellers a colaborat cu Nomos Watches of Glashütte pentru a produce ediții speciale speciale care sărbătoresc diverse lucruri olandeze. Primul parteneriat a avut ca rezultat Nomos Orion „De Stijl”, cu referire la faimoasa mișcare de artă olandeză de la începutul secolului XX. În 2018 am văzut ceasul Nomos Club Campus Amsterdam cu culorile steagului Amsterdamului, urmat în 2019 de o versiune personalizată a Nomos Zürich Weltzeit worldtimer, cu orașul Amsterdam în roșu (în locul Berlinului) pe discul orașului.

Nomos Tangente 38 Amsterdam: un clasic modern

Cea mai recentă colaborare între Ace Jewellers și Nomos implică ceasul Tangente. Cu carcasa rotundă ca un butoi, aspect clar și simplu, proporțiile elegante și tipografia distinctivă, Tangente este un ceas modern clasic sau un clasic modern. Un bestseller de 25 de ani, Tangente a câștigat nenumărate premii de design.

Nomos Tangente 38 Amsterdam

La fel ca si ceasurile anterioare inspirate de orasul Amsterdam pentru Ace Jewellers, Tangente 38 urmează codurile de culoare negru, alb și roșu găsite pe stema Amsterdamului. Cadranul este negru mat, cu o pistă de minute argintie / alba. Accentele roșii se găsesc pe cele trei cruci de Sfântul Andrei, plasate pe pistă de la ora 6, împreună cu mâna roșie a secundelor mici. Cele cinci cifre arabe de pe cadran, marcate cu tipografia lor distinctivă din epoca Bauhaus sunt caracteristici prin excelență ale modelului Tangente și se potrivesc admirabil cu culoarea carcasei.

Carcasa din oțel inoxidabil de 38 mm este lustruită și prezintă urechi unghiulare care se scufundă brusc. Cu o înălțime foarte mica, de doar 6,8 mm, carcasa elegantă și subțire face din Tangente un candidat ideal pentru a fi un ceas elegant pentru ocazii speciale.

Recomandam

Nomos Tangente 38 Amsterdam

După cum indică și numele, calibrul cu înfășurare manuală Alpha a fost prima mișcare internă a lui Nomos (un Peseux 7001 în mare parte modificat și refăcut) și este utilizat pe multe dintre modelele mărcii. Nomos Tangente 38 Amsterdam are un fundal transparent care dezvăluie calibrul finisat superb, care are doar 2,6 mm grosime. Cu nervuri Glashütte, mișcarea este menținută pe loc de 17 bijuterii, șuruburi albastre și oferă o rezervă de putere de 43 de ore.

Cureaua din piele care însoțește Tangente este neagră și este fabricată din Horween Genuine Shell Cordovan, o piele netedă, groasă și practic indestructibilă, obținută din piele de cal ideală pentru uzura zilnică. Așa cum am menționat, Nomos Tangente 38 Amsterdam x Ace Jewelers este limitat la 45 de piese și va fi comercializat la prețuri de 1, 520 EUR (fără TVA) sau 1.840 EUR (incl. TVA). Poate fi comandat acum pe pagina specifică de precomandă acejewelers.com și va fi livrat la sfârșitul lunii iunie.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top