Articol
Noile modele Frederique Constant RedBar Highlife Limited Edition

Noile modele Frederique Constant RedBar Highlife Limited Edition

Cristi Neacsu
+5
Vezi galeria

La doar câteva săptămâni de la lansarea colecției lor revitalizate Highlife, Frederique Constant a anunțat că va adăuga încă două ceasuri în ediție limitată, ambele concepute în colaborare cu RedBar Group.

Această nouă pereche – RedBar Highlife Automatic COSC și RedBar Highlife Perpetual Calendar Manufacture – au fost dezvăluite în timpul unui webinar virtual comemorativ găzduit de Frederique Constant și RedBar Group pe 12 septembrie 2020. Și au fost un succes imediat! Cadranul gri închis, lumea albă strălucitoare și mai ales mâna secundarului de un rosu aprins… Ce imagine! Dar asta nu este tot.

Frederique Constant RedBar Highlife Limited Edition

Modelul RedBar Highlife Automatic COSC este certificat de Institutul Oficial Elvețian de Testare a Cronometrului pentru a se asigura că mișcarea este realizată cu componente de cea mai înaltă calitate și îndeplinește standardele ISO stricte. Mișcarea de calibru FC-303 vibrează la 28.800 alt / h și are o rezervă de putere de 38 de ore.

Mâinile de oră și minute argintii, lustruite manual cu un tratament luminos alb, și secundarul de un roșu vibrant sunt contrastate de un cadran gri închis, gravat cu un glob și are o fereastră de data la ora 3. Carcasa de 41 mm este fabricată din oțel inoxidabil lustruit, iar mișcarea poate fi admirată prin spatele carcasei din cristal de safir, decorat cu sigla RedBar Group.

Frederique Constant RedBar Highlife Limited Edition

RedBar Highlife Perpetual Calendar Manufacture prezintă mișcarea de fabricație FC-775 cu un calendar perpetuu și un decor circular Côtes de Genève, care are o rezervă de putere de 38 de ore și vibrează la 28.800 alt / h.

Recomandam

Carcasa are un diametru de 41 mm și este fabricată din oțel inoxidabil lustruit. Cadranul gri închis are un cadran similar cu automatul COSC.

Frederique Constant RedBar Highlife Limited Edition

Un alt plus: deși sunt ediții limitate, ambele au același preț accesibil ca și versiunile obisnuite FC. Frederique Constant Highlife RedBar Perpetual Calendar Limited Edition, limitat la 10 bucăți, are un preț de 9.295 dolari. Iar modelul Frederique Constant Highlife RedBar Automatic COSC Limited Edition, limitat la 100 de bucăți, costă 1.995 USD.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top