Articol
Longines HydroConquest Full Black Ceramic

Longines HydroConquest Full Black Ceramic

Cristi Neacsu
  • Modernul Longines HydroConquest primește un binemeritat tratament ceramic complet.
+6
Vezi galeria

Remarcat mai ales datorita liniilor sale curate și pragmatice, Longines HydroConquest a fost introdus în urmă cu peste 10 ani ca parte a colecției sportive a mărcii. Acest ceas de scufundare, modern, a văzut de atunci numeroase iterații, inclusiv versiuni mai noi dotate cu inserții ceramice colorate. Longines merge acum câțiva pași mai departe în această direcție, încorporând ceramica pe întregul bezel. Faceți cunoștință cu noile modele Longines HydroConquest Full Black Ceramic.

Longines HydroConquest Full Black Ceramic

Acest nou Longines HydroConquest este un ceas de scufundare dinamic și prezintă toate caracteristicile găsite în cel mai recent facelift al colecției. Noutatea absolut vine de la carcasa sa este realizată din ceramică neagră rezistentă la zgârieturi, de înaltă tehnologie, denumita Zirconium Oxide ZrO2, așa cum a fost imprimată pe cadran și cu același material folosit de Omega pe SM300, de exemplu. Ceasul iese în evidență printre diferitele versiuni ale HydroConquest, cu un aspect sigur, plin de negru, conferindu-i un caracter modern si mai mai sportiv.

Longines HydroConquest Full Black Ceramic
Longines HydroConquest Full Black Ceramic

Pe lângă noul material, carcasa acestei noi versiuni este același cu modelele din oțel, cu diametrul său de 43mm și rezistent la apă până la 300m. Luneta sa unidirecțională, acum un bloc solid de ceramică, funcționează lin și precis. Printre cele mai notabile actualizări, designul gărzilor coroanei a fost ușor re-elaborat și adaptat constrângerilor productiei din ceramică. Capacul este încrustat cu logo-ul clepsidră si cu aripila Longines.

Pe cadran, toate indicațiile sunt lizibile dintr-o privire. Tratamentul Super-LumiNova alb al indicilor, cifre arabe mari asigură un contrast excelent în toate condițiile. Logo-ul Longines adauga o nota de eleganta acestui design. Cristalul safir prezintă mai multe straturi de acoperire anti-reflectoare pe ambele părți și este practic invizibil.

Recomandam

Longines HydroConquest Full Black Ceramic

In interiorul lui Longines HydroConquest Full Black Ceramic este aceeași mișcare ca și alte versiuni ale acestui model, însemnând calibrul automat L888, bazat pe ETA A31-L01. Măsurând 25,60 mm în diametru și 3,85 mm înălțime, această mișcare este o versiune reelaborată a ETA-2892, ce bate la 25.200 de vibrații pe oră, permițând o rezervă de putere modernizată, până la 64 de ore (în loc de 50 de ore). Afișează orele centrale, minutele și secundele, precum și data într-o fereastră la ora 3.

Longines HydroConquest Full Black Ceramic este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de cauciuc cu o cataramă pliabilă de siguranță, tot din ceramică. Cureaua acestui ceas de mana este integrată în carcasă, asigurând o potrivire perfectă. Chiar dacă ceasul este destul de mare pe încheietura mâinii, il veti simti totusi confortabil datorită carcasei sale ceramice ultra-ușoare.

Longines HydroConquest Full Black Ceramic
Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top