Articol
HYT Flow – nou si extraordinar

HYT Flow – nou si extraordinar

Cristi Neacsu
+4
Vezi galeria

HYT este un producator de ceasuri independent absolut original. Cu creații care imbina in mod neobișnuit arta și știința, marca a fost întotdeauna recunoscut pentru inovatiile sale, mai alespentru conceptul lor principal de afișare a timpului cu fluide. Cu câțiva ani în urmă, HYT a prezentat unul dintre cele mai neașteptate concepte ale sale, HYT H5. Conceptul revine acum într-o versiune nouă, mai elaborată. Faceți cunoștință cu HYT Flow.

HYT Flow

Timpul a devenit lichid cu HYT. Cu HYT Flow, este vizibil atât ziua, cât și noaptea. Noul model este prezentat într-o carcasă din oțel asimetrică de 51 mm, prevăzută cu două coroane. Cea de la ora 2 este coroana dvs. standard pentru setarea timpului. Coroana de la ora 4 este utilizată pentru iluminarea ceasului. Declanșat de un împingător, un generator miniaturizat stochează și disipă energie pentru a activa LED-urile. Acest activator de „iluminare din spate” funcționează fără baterie, deoarece convertește energia mecanică stocată într-un butoi în energie electrică.

HYT Flow

Este practic și chiar distractiv să te joci. Dar, pe lângă această funcție utilitară, lumina este o parte definitorie a esteticii și a conceptului acestui ceas. Sub impresionantul cristal de safir, fluidele și lumina electrică stabilesc scena. Decorul cu cadran metalic tridimensional imită undele luminoase care radiază din coroana inferioară, dezvăluind în același timp o parte a mecanismului. Un inel cu Superluminova luminează și mai mult trecerea timpului pe măsură ce curge.

HYT Flow

La fel ca toate modelele mărcii, HYT Flow se remarcă prin indicarea orei sale cu ajutorul fluidelor. Un tu conține două lichide care lucrează în opoziție, unul este colorat (indicând timpul care a trecut) și celălalt este translucid. Punctul lor de întâlnire este un punct care indică „acum”. Vizibil prin spatele carcasei, mecanismul rulează la 4hz și poate stoca 65 de ore de rezervă de putere.

Recomandam

Prezentat cu curele din cauciuc colorate, cu cataramă pliabilă din titan, HYT Flow este lansat în două ediții limitate de 25 de piese. Se vinde cu 79.000 CHF (Vortex) și 149.000 CHF (cupolă cu diamante). Pentru mai multe detalii, intrati pe www.hytwatches.com.

HYT H0 48.8mm Ref. No. H02387

Fiecare ceas HYT este o lecție de inovație horologică – „ambiția noastră este să dăm sens timpului oferind noi perspective”, ne-a explicat directorul creativ, dl François Nunez. Acest model din oțel inoxidabil acoperit cu DLC „H0” prezintă modulul micro-fluid patentat, în care lichidele portocalii și transparente progresează printr-un capilar de sticlă pe măsură ce trec orele. Este doar una dintre realizarile impresionante ale casei și a necesitat dezvoltarea unui strat special pentru a se asigura că lichidul nu ramane lipit în interiorul tubului. Este alimentat de mișcarea cu înfășurare manuală de calibru 101 și prezintă sub-cadrane pentru minute și secundare, împreună cu afișaj de rezervă de putere. Cureaua din cauciuc premium asigură un confort exceptional pentru acest ceas masiv de 48,8 mm.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top