Articol
Hamilton Khaki Pilot H64645531

Hamilton Khaki Pilot H64645531

Cristi Neacsu
  • Hamilton sarbatoreste 100 de ani de ceasuri pentru piloti cu 2 noi modele iconice

Hamilton Khaki Pilot H64645531 – Primul ceas Hamilton a părăsit fabrica în 1893, un ceas de buzunar cu 17 bijuterii. Compania a parcurs un drum lung de atunci. Transformat dintr-un producător american într-un producător elvețian, Hamilton face parte în prezent din grupul Swatch – unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de ceasuri. Începând cu 1918, Hamilton a oferit piloților o cronometrare precisă și fiabilă, iar compania sărbătorește acest centenar cu cea mai recentă serie pilot a sa, Khaki Pilot Auto Day Day. Combinând elemente de design din colecțiile anterioare, ceasurile noului Khaki Pilot au un aspect vintage cu tușe moderne. Dotate cu o mișcare automată elvețiană, cu complicații de zi / dată, ceasurile au un preț competitiv, aproximativ 3900 RON.

Există două versiuni ale ceasului noului pilot, diferențiate de variațiile subtile ale cadranului și ale curelelor. Ambele au carcase din oțel inoxidabil de 42 mm și rezistență la apă la 100 de metri. Carcasa de oțel netratată are un amestec de elemente lustruite și periate, cu o lunetă lustruită. Există, de asemenea, un protector pentru coroană integrat și un cristal de safir cu acoperire anti-reflexie. Cadranul, care evocă instrumentele din cabina aeronavelor de epocă, este negru cu cifre și indici umpluți cu Super-LumiNova în culoarea nisipului. Data este afișată la ora 6 cu ziua afișată la prânz într-o fereastră arcuită. Mâinile nichelate pentru oră și minute și vârful mâinii secunde sunt, de asemenea, umplute cu Super-LumiNova de culoare nisipului, care are o strălucire verde neon în întuneric.

A doua versiune are o carcasă din oțel inoxidabil tratată cu PVD în maro închis. Din nou, cadranul este negru cu cifre și indici umpluti cu Super-LumiNova, dar cifrele care indica ora din secțiunea interioară a cadranului sunt vopsite în roșu. Aceleași elemente lustruite ca și cazul netratat, protecția coroanei integrate, cristalul de safir acoperit și complicațiile de zi / dată sunt identice. Minutele, ora și mâinile secundare au un lac maroniu pentru a se potrivi cu cazul tratat cu același Super-LumiNova de culoare nisipului.

Ambele modele sunt alimentate de mișcarea automată H-40 a lui Hamilton, care este o ETA 2834-2 cu 25 de bijuterii modificată, cu o rezervă de putere de 80 de ore. Un capac transparent ne da voie sa admiram mișcarea înfrumusețată cu decupaj „H” în rotor.

Recomandam
Panerai Submersible

Ceasurile vin cu o nouă colecție de curele din piele inspirate din aviație. Simulând pielea din sacourile de zbor purtate de piloții militari americani, Hamilton s-a străduit să creeze un aspect viu.

Hamilton are o reputație excelenta pentru ceasuri pilot de calitate și la prețuri accesibile, iar aceste noi modele nu fac excepție.

Ambele modele pot fi cumparate de pe siteul Ceasuri-Pro.ro

Ceas barbatesc Hamilton Khaki Aviation H64605531

4,280.00
3,849.00
MERGI LA MAGAZIN
Ceasuri-pro.ro
as of September 5, 2020 10:22 am

Ceas barbatesc Hamilton Khaki Aviation H64645531

3,850.00
3,459.00
MERGI LA MAGAZIN
Ceasuri-pro.ro
as of September 5, 2020 10:22 am
Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top