Articol
Hamilton Khaki Field H70605731 – ceasul din filmul “Interstellar” in sfarsit pe piata

Hamilton Khaki Field H70605731 – ceasul din filmul “Interstellar” in sfarsit pe piata

Cristi Neacsu
  • Un nou ceas de inspiratie militara bazat pe piesa dezvoltată special pentru filmul Interstellar al lui Nolan.

Hamilton Khaki Field H70605731 – A devenit un lucru obișnuit să vezi ceasuri ce apar în filme. Gândiți-vă, de exemplu, la Omega în seria Bond, Seiko în Apocalypse Now, Hamilton în Men in Black sau Heuer în Le Mans. De cele mai multe ori, vorbim despre scurte apariții. Cu toate acestea, în unele filme, acest accesoriu poate deveni un adevărat membru al distribuției. Așa a fost cazul în Interstellar (2014) al lui Christopher Nolan, unde două ceasuri Hamilton sunt vizibile și unul joacă un rol imens în intriga filmului. Acest ceas, creat special pentru film, este acum disponibil într-o ediție limitată. Faceți cunoștință cu noul Hamilton Khaki Field Murph.

Hamilton Khaki Field H70605731

Surprinzător, chiar dacă ceasul văzut în Interstellar este acum binecunoscut, nu a fost un model existent, ci un design dedicat exclusiv filmului. Două ceasuri apar în blockbusterul lui Nolan, dar în mod clar, piesa lui Murphy este cea care trebuie să le amintim. „În film, existența umanității este în pericol și o echipă de la NASA folosește călătoriile interstelare pentru a încerca să găsească o nouă planetă. Cooper, fost pilot al NASA, se alătură misiunii, ceea ce presupune să plece de la fiica sa, Murph. Cooper îi dă lui Murph ceasul. Din interiorul „tesseractului” celei de-a cincea dimensiuni, Cooper trimite un mesaj folosind codul Morse prin intermediul mâinii secundare a ceasului lui Murph. Sunt datele cuantice care vor ajuta umanitatea să scape de pe Pământul muribund. Când elaborează formula, Murph strigă „Eureka!” pentru a-i marca descoperirea. Umanitatea este salvată. ” Aici vizionarea devine un element cheie al filmului.

Ceas barbatesc Hamilton Khaki Field H70605731

MERGI LA MAGAZIN
Ceasuri-pro.ro
as of October 19, 2020 2:28 pm

Având în vedere acest lucru și, deoarece marca își sărbătorește „Cinema Year”, a fost oportunitatea perfecta pentru Hamilton să aibă în sfârșit o reproducere a acestui model pe piață. Cu diametrul său de 42 mm și cadranul său negru, cu elemente vintage, cum ar fi indicatorii sau cifrele arabice bej, Hamilton Khaki Field Murph rămâne în conformitate cu restul colecției. Cu toate acestea, există funcții speciale pentru a-l face unic și legat de filmul Interstellar.

Hamilton Khaki Field H70605731
Hamilton Khaki Field H70605731

Comparativ cu ceasul purtat de Murphy (interpretat de Mackenzie Foy) în film, actuala ediție limitată are cuvântul „Eureka” imprimat cu cod Morse. Aparent vizibil cu ochiul liber, este o referire plăcută și discretă la film și la rolul pe care l-a jucat în complot. Pe lângă aceasta, ceasul are inauntrul sau calibrul H-10, o evoluție a ETA, cu o rezervă de putere extinsă (80 de ore) și o precizie îmbunătățită. Mișcarea este vizibilă prin spatele carcasei.

Recomandam

Hamilton Khaki Field H70605731

Legaturile către film nu se termină acolo. În colaborare strânsă cu premiatul designer de producție al filmului, Nathan Crowley, Hamilton a dezvoltat o cutie specială care este o inspirație a celebrului tesseract din film. Ceasul Hamilton Khaki Field Murph nu este limitat, dar ambalajul special este. Au fost produse doar 2.555. Dungile colorate amintesc de interiorul supercubului unde se află Cooper când descoperă că poate comunica cu Murph prin timp și spațiu.

Unde gasesti ceasul Hamilton Khaki Field H70605731

Ceas barbatesc Hamilton Khaki Field H70605731

MERGI LA MAGAZIN
Ceasuri-pro.ro
as of October 19, 2020 2:28 pm
View Comment (1)

    Spune-ti parerea

    Your email address will not be published.

    TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

    Scroll To Top