Articol
H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour Cylindrical Tourbillon

H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour Cylindrical Tourbillon

Cristi Neacsu
+9
Vezi galeria

H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour Cylindrical Tourbillon – Colaborarea dintre producatorii de ceasuri nu este nouă, dimpotrivă. Pentru un laborator de creație precum MB&F, colaborarea cu „prietenii” este a doua natură. Iar când H. Moser & Cie. si MB&F fac echipă pentru o piesă noua, rezultatul este cu adevărat special. Edouard Meylan (H. Moser și Cie.) si Maximilian Büsser (MB&F) prezintă creații co-semnate, dând naștere unor tipuri surprinzătoare și interesante de hibridizare încrucișată orologică. Haideți să aruncăm o privire mai atentă la unul dintre acestea două ceasuri, noul H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour Cilindric Tourbillon.

H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour

Mărcile independente H. Moser & Cie. si MB&F lucrează împreună de mai bine de zece ani cu Precision Engineering AG – o companie surioară a Moser care furnizează resursele de echilibru pentru MB & F. Directorii lor de administrație se apreciază și se respectă atât la nivel personal, cât și profesional. Când Max Büsser l-a sunat pe Edouard Meylan pentru o colaborare, menționând cadranele fumé și seria de ceasuri Concept, Meylan a acceptat imediat cu condiția ca acesta să poată reinterpreta una dintre mașinile horologice ale MB&F. Pe baza acestui proces de hibridare bidirecțional, H. Moser & Cie. a început să lucreze la Flying Tourbillon.

Pentru a crea Tourbillon-ul cilindric Endeavour, H. Moser a împrumutat conceptul de mișcare tridimensională a lui MB & F. Protejat de o impresionantă cupolă de safir, un turbillon zburător se ridică deasupra unui cadran fumé printr-o deschidere la ora 12. Și ce turbillon fascinant….

Arhitectura mecanică animată atrăgătoare este condusă de un mecanism HMC-810. Bazat pe HMC 802 (care folosește el însuși piese din calibrul HMC 200), acest calibru de 32 mm rulează cu 21.600 de vibrații pe oră și are o autonomie de 72 de ore atunci când este înfășurat complet. Înfășurarea automată este bidirecțională. Este finisat frumos, cu poduri tevite, chat-uri de aur înșurubate și dungi Moser, iar rotorul scheletat auriu este gravat cu semnul H. Moser & Cie.

H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour
H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour

Carcasa turbinelor cilindrice Endeavour este realizată din oțel inoxidabil. Are 42 mm diametru și vine cu caracteristicile tradiționale Endeavour, cum ar fi buzunarele distincte cu profilul lor concave fluid. Coroana fluturată și semnată Moser este poziționată la ora 9. Domul masiv de safir este tipic producției MB & F, dar se încadrează perfect și în ADN-ul lui Moser.

Recomandam

H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour
H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour

Tourbillon-ul cilindric H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour este disponibil în cinci versiuni diferite de cadran pentru gradient: Funky Blue, Cosmic Green, Burgundy, Off-White sau Ice Blue Ice. Fiecare versiune este o ediție limitată de 15 piese. Acest număr este un nod din partea celei de-a 15-a aniversări a MB&F și a celei de-a 15-a aniversări a relansării lui H. Moser și Cie. Prețul este stabilit la 79.000 CHF.

H. Moser & Cie. x MB&F Endeavour

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top