Articol
Glashütte Original Sixties si Sixties Panorama – 2 modele de foc

Glashütte Original Sixties si Sixties Panorama – 2 modele de foc

Cristi Neacsu
  • Glashütte Original Sixty, inspirat de epoca trecuta, primește o nouă ediție anuală, plină de culoare, de această dată în Fiery Orange.
+5
Vezi galeria

Glashütte Original Sixties si Sixties Panorama – După frumoasa și reușita „ediție anuală” a anului trecut a Glashütte Original Sixty, care ni s-a prezentat intru superb cadran verde metalic superb, Glashütte Original revine acum cu un nou model. Din nou, aceste ceasuri vor fi produse doar pentru un an și vă puteți aștepta să aveți un nou model abia in 2021. Avand ca model exuberantele idei de design din anii 1960, edițiile din 2020 ale Glashütte Original Sixty and Sixties Date sunt prezentate cu căldură, luminoase și îndrăznețe cadranele Fiery Orange.

Glashütte Original Sixties si Sixties Panorama

Diferentele din cele doua “Annual Edition”

Practic, nu există modificări drastice aici. Rețeta folosită la ediția anuală 2019 se repetă: un ceas bazat pe modele Sixty (cu sau fără semnătura Panorama Date), ceasuri emblematice din epoca GUD (în momentul în care marca era controlată de GDR), producție nelimitată (din punct de vedere al numerelor), care va dura doar un an, cadranele texturate și culori luminoase. Aceasta a început în 2019 cu o versiune verde surprinzătoare, dar de un urias succes, iar anul acesta va fi urmată de aceste Glashütte Original Sixty and Sixties Edition, ediția anuală „Fiery Orange”. Și, într-adevăr, este încă îndrăzneț, este încă diferit, dar este încă foarte atrăgător.

Glashütte Original Sixties si Sixties Panorama

Atracția principală a acestor ceasuri de mana, în mod clar, cadranele lor – și nu numai pentru că sunt colorate strălucitoare. Procesul de producție, controlat intern de Glashütte Original, a necesitat diverse etape pentru a obține o suprafață texturată și o culoare gradientă. Cadranele sunt stampilate pentru a obține aest model uni. Acest model cu relief redus este produs folosindu-se instrumentele și metodele originale din anii ’60. Fiecare gravura este realizata cu ajutorul unei prese de 60 de tone, care era deja folosită la fabrica Pforzheim la acea vreme.

Glashütte Original Sixties si Sixties Panorama

Anul acesta, alegerea a fost pentru un ton portocaliu luminos și cald, care este, fără îndoială, cu adevărat de la „sfârșitul anilor ’60”. Totul începe cu o baie galvanică ce oferă cadranului nuanța sa galben-auriu (și senzația metalică). Instrumentele de vopsire a cadranelor aplică apoi cu atenție o serie de straturi în roșu, apoi de lac negru la periferie pentru a da acest efect de gradient. Rezultatul este un gradient de culoare care face fiecare cadran unic. În ultima etapă, cadranele sunt încălzite într-un cuptor pentru a arde culorile.

GLASHÜTTE ORIGINAL SIXTIES ANNUAL EDITION FIERY ORANGE

Primul este un ceas clasic, afisand doar timpul, cu ore, minute și secunde. Această versiune anuală Glashütte Original Sixties Fiery Orange are o carcasă din oțel inoxidabil de 39 mm x 9.4mm, lustruită în întregime și combinată cu o curea de aligator maro. De această dată versiunea unică a fiecărei ediții anuale Fiery Orange este alimentată de Calibrul 39-52, o mișcare automată solidă, internă, cu frecvență de 4 Hz și rezerve de putere de 40h. Este vizibil in partea din spate, sub un cristal de safir.

Recomandam

GLASHÜTTE ORIGINAL SIXTIES PANORAMA DATE ANNUAL EDITION FIERY ORANGE

Al doilea model, la fel ca și versiunea verde din 2019, este puțin mai complexa și mai îndrăzneața. În primul rând, această ediție anuală Panorama Fiery Orange are o carcasă mai mare, cu 42 mm în diametru. Apoi, dispune de un afișaj pentru data suplimentar, cu un disc dublu – așa-numita Panorama Date. Discurile sunt negre cu cifre albe, pentru a se potrivi cu partea exterioară a cadranului. Alimentarea acestui model este calibrul 39-47. Rezerva de energie este de 40 de ore, iar mișcarea este automată.

Glashütte Original Sixties si Sixties Panorama

Glashütte Original Sixty and Sixties Date Panorama va fi în curând disponibil in Glashütte Original Boutiques și la dealerii autorizați din întreaga lume. Acestea vor fi produse doar pentru un an. Prețurile vor fi de 6.300 EUR pentru modelul fara data (ref. 1-39-52-13-02-04 ) și 7.800 EUR pentru versiunea cu dată (ref. 2-39-47-09-02-04).

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top