Articol
Glashütte Original SeaQ Panorama Date – 2 noi modele

Glashütte Original SeaQ Panorama Date – 2 noi modele

Cristi Neacsu
  • Amestec rafinat de materiale și culori noi pentru ceasul Glashütte Original SeaQ
Glashütte Original SeaQ Panorama Date
Glashütte Original SeaQ Panorama Date
Glashütte Original SeaQ Panorama Date
Glashütte Original SeaQ Panorama Date +8
Vezi galeria
Glashütte Original SeaQ Panorama Date

Glashütte Original SeaQ Panorama Date – O parte a colecției din 2019 prezentată la „Time To Move”, principala noutate a lui Glashütte Original a venit ca o surpriză. Mai obișnuit cu ceasurile tradiționale și complexe, inspirate de școala germană de ceasornicărie, marca a venit cu ceva ce nu ne așteptam, o nouă colecție de ceasuri pentru scafandri, SeaQ. Primul membru al unei așa-numite „linii Spezialiste”, a fost o reinterpretare a unui ceas sport din 1969. După versiunile inaugurale din oțel, cea mai mare versiune Glashütte Original SeaQ Panorama Date este actualizată astăzi cu două versiuni noi, un Bicolor și un Gold Red complet.

Glashütte Original SeaQ Panorama Date

În ultimii ani, Glashütte Original și-a eficientizat cumva colecțiile, eliminând mai multe modele, inclusiv ceasuri sport, cum ar fi colecția Pilot sau Sport Evolution. SeaQ, deși un ceas inedit, nu a fost prima colecție sportivă a Glashütte Original. Și, de fapt, nici nu a ieșit din evidență. În anii ’50 -’60, când marca a fost numită Glashütte Uhrenbetrieb (GUB), producția s-a concentrat în principal pe ceasuri utilitare și accesibile, și nu pe ceasuri de înaltă performanță. Și unul dintre aceste ceasuri a fost 1969 „Spezimatic Type RP TS 200”, dezvoltat special pentru scufundări recreative, care este inspirația din spatele colecției SeaQ.

„Spezimatic Type RP TS 200

Lansată în 2019, această nouă colecție include două modele diferite. În primul rând este un ceas de mana vintage, cu dimensiuni compacte și cadran în stil retro, SeaQ 39.5mm. Al doilea este o abordare mai modernă a conceptului, care amestecă elemente de design ale Spezimaticului din 1969 cu mai multă robustete și mișcare de ultimă generație. Introdus mai întâi în oțel cu cadran albastru sau negru, acesta este oferit acum cu un amestec mai rafinat de materiale și culori noi pentru cadran, cu noile ediții Bicolor și Roșu Aur.

Glashütte Original SeaQ PANORAMA DATE BICOLOR

Ceasurile cu două tonuri (din oțel și aur) sunt, încă de acum câțiva ani, din nou la mare cautare. Desigur, atunci când este bine executat, combinația de oțel rece și aur cald poate duce la ceasuri destul de cool. Glashütte Original folosește această tendință pentru a crea ediția Bicolor. În timp ce partea centrală a carcasei rămâne din oțel inoxidabil periat, acum este echipată cu o lunetă din aur roșu de 18 k cu insertie ceramică neagră și o coroană din aur roșu. Această versiune este disponibilă fie cu o curea de cauciuc negru, fie cu o curea gri sintetică. Clienții vor avea de ales între catarama cu știfturi de oțel sau cu catarama pliata.

Glashütte Original SeaQ PANORAMA DATE RED GOLD

A doua noutate pentru 2020 este Gold Sea Panorama Date Red Gold. Aici, toate elementele – carcasa, coroana, luneta, carcasa și catarama – sunt executate în aur roșu de 18k cald, care este încă periat cu accente lustruite. Din nou, această versiune de lux este disponibilă fie cu o curea de cauciuc neagră, fie cu o curea de culoare sintetică gri, ambele închise de un catarama din aur roșu de 18k. Această versiune este echipată cu un cadran negru periat, galvanic și indexuri și mâini galvanice din aur.

Glashütte Original SeaQ Panorama Date

SPECIFICAȚII IDENTICE

În afară de aceste culori și materiale noi, Glashütte Original păstrează specificațiile sale pentru SeaQ Panorama, ceea ce înseamnă un ceas destul de mare de 43,2 mm x 15,65 mm, care se simte totuși destul de compact pe încheietura mâinii. Cadranul păstrează numerele și mâinile mari și tipice, împrumutate de la ceasul din 1969 produs de GUB, care conferă acestei colecții un design unic.

Recomandam

Glashütte Original SeaQ Panorama Date

În interiorul carcasei rezistente la apă de 300 m se află o mișcare frumoasă și avansată, calibrul 36-13, introdus împreună cu colecția Senator Excellence. Această mișcare de 4hz prezintă un arc de echilibru de siliciu (anti-magnetic, mai puțin afectat de temperatură …) Rezerva sa de energie este confortabilă 100 de ore (aprox. 4 zile). Finisajul general este foarte plăcut și respectuos pentru producția germană.

Glashütte Original SeaQ Panorama Date

Ambele ceasuri The Glashütte Original SeaQ Panorama Date Bicolor vor fi disponibile la toate magazinele Glashütte Original și la comercianții selectați începând cu iulie 2020. Prețul începe de la 14.500 EUR (pentru catarama din oțel). Glashütte Original SeaQ Panorama Date Red Gold este de așteptat să fie în magazine în toamna anului 2020, prețurile începând de la 24.500 EUR.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top