Articol
Frederique Constant Slimline Power Reserve Manufacture

Frederique Constant Slimline Power Reserve Manufacture

Cristi Neacsu
  • Frederique Constant prezinta cel de-al 28-lea calibru intern in noua creatie Slimline Power Reserve.
+4
Vezi galeria

Frederique Constant este un producator de ceasuri relativ tânăr, dar tocmai a lansat a 28-a mișcare produsa intern, cu noul Slimline Power Reserve Manufacture și calibrul său automat FC-723 Manufacture. Mișcările anterioare includ complicații avansate, precum turbillon, calendar perpetuu, cronograf și worldtimer. Avem acum adăugarea unui indicator de rezervă de energie combinat cu o dată indicatoare, cu o nouă piesă accesibilă din partea celor de la FC.

Frederique Constant Slimline Power Reserve Manufacture

Patru modele sunt disponibile în aceasta noua linie și toate afiseaza pe cadran orele și minutele centrale, data la ora 6 și indicatorul de rezervă la ora 10. Noua mișcare este construită pe un calibrul FC-703 și adaugă un modul de rezervă de energie. Are 28 de bijuterii, bate la 28,800 Vph (4Hz) cu o rezervă de 50 de ore.

Frederique Constant Slimline Power Reserve Manufacture
Frederique Constant Slimline Power Reserve Manufacture

Toate cele patru modele dispun de o carcasă din oțel inoxidabil de 40 mm, iar una este placată în aur roz. Culorile cadranului includ argintiu, gri închis și albastru bleumarin.

Data este afișată printr-un mic indicator care se rotește în jurul unui cerc decorat cu cifre impare (1 – 3 – 5, etc.), în timp ce mâna indicatorului de rezervă de energie urmărește un semicerc, începând cu ora 11 (50 ore) și se încheie la ora 9. Ultimul sfert al indicatorului este tipărit cu roșu pentru a aminti utilizatorului ca energia este pe final. Un cristal de safir convex protejează cadranul.

Recomandam

Curelele ceasurilor sunt din piele de aligator și au culori specifice pentru fiecare model.

Frederique Constant Slimline Power Reserve Manufacture

Cu modele precum Slimline Moonphase Manufacture și Slimline Perpetual Calendar Manufacture, Frederique Constant este cunoscut pentru faptul că are piese elegante, sofisticate, la prețuri accesibile, iar noua gamă Slimline Power Reserve nu face excepție. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul web al lui Frederique Constant.

Ceas barbatesc Frederique Constant Manufacture FC-723WR3S6

14,790.00
13,309.00
MERGI LA MAGAZIN
Ceasuri-pro.ro
as of October 11, 2020 2:35 pm

Ceasul original bărbătesc Frederique Constant FC-723WR3S6, din colecția Manufacture, face parte din categoria ceasurilor Lux. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 40 mm, iar grosimea de 11 mm. Ceasul Frederique Constant FC-723WR3S6 are curea de piele de culoare şi cadranul analog de culoare argintiu, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apă până la o adâncime de 30 m (3 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră,minut,secundă,dată, indicator rezervă de energie. Țara de origine a mecanismului este Elveția.

Ceas Frederique Constant Manufacture Slim Line Power Reserve

14,782.00
MERGI LA MAGAZIN
Bb-shop.ro
as of October 11, 2020 2:35 pm

Atunci cand excelenta este o trasatura definitorie, a oferi extraordinarul devine o obligatie. Frederique Constant Manufacture este o colectie nascuta intocmai din aceasta ratiune. Cu un design inspirat de traditia orologera veche de secole a Elvetiei si folosind mecanisme complet lucrate in interiorul fabricilor proprii, ceasurile Manufacture reprezinta incununarea unui mestesug rafinat pana la arta.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top