Articol
Frederique Constant dă o față rafinată ceasurilor Classic Manufacture

Frederique Constant dă o față rafinată ceasurilor Classic Manufacture

Cristi Neacsu
+2
Vezi galeria

Frederique Constant Classic Manufacture – Trebuie să spunem că Frederique Constant creează unele dintre cele mai bune raporturi calitate-preț din lumea ceasurilor de lux, cu un design clasic excelent și un conținut horologic interesant – da, chiar fac mișcări interne, cu ceasuri sub 3.000 de euro. Acestea fiind spuse, ceea ce urmează să vedem este un alt exemplu de ceas de o eleganță superioară. Iată noile ceasuri Frederique Constant Classic Manufacture, cu aspect proaspăt pentru 2021.

Frederique Constant Classic Manufacture

În comparație cu alte mărci din acest segment de preț, Frédérique Constant are ceva special: își creează o mare parte din ceasuri cu propriul lor calibru și nu cu mișcări create de ETA, ca unele (cele mai multe …) mărci care tin pretul ceasurilor sub 3.000 de euro. Frederique Constant își dezvoltă și își produce calibrele din 2004. Primul calibru a fost Heart Beat Manufacture, calibru FC-910. Mai târziu, în 2008, marca a început dezvoltarea celui de-al doilea calibru, FC-700, de această dată cu arhitectură clasică. În 2010, FC a introdus Calibrul FC-710, o versiune mai simplă a mișcării automate interne, cu ora și data. Ceasurile cu această mișcare au devenit populare pentru marcă și acum sunt re-desenate, pentru a oferi o față nouă, proaspătă, rafinata.

Frederique Constant Classic Manufacture

Aceste noi ceasuri Frederique Constant vin în carcasa Classic, o formă împărtășită cu Classic Moonphase. Aici carcasa este puțin mai mare (42 mm față de 40,5 mm) și prezintă suprafețe rotunjite și netede, urechi drepte și un bezel convex – toate acestea amintesc de ceasurile anilor 1940 – 1950 și au o mare eleganță la încheietura mâinii. Este fixat pe încheietura mâinii de o curea de piele neagră, elegantă și discretă.

Principala noutate vine de la designul cadranelor, aceste noi elemente ale lui Frederique Constant prezintă un aspect mai vintage, art déco, cu cifre romane subțiri și alungite și un cadran cu suprafață plană. Mâinile sunt, de asemenea, mai elegante, in forma unei frunze. În general, ceasul câștigă în discreție și eleganță. Cadranul poate fi alb strălucitor cu cifre negre sau negru decolorat cu inscripții albe – trebuie să recunoaștem că acesta din urmă este si preferatul nostru.

Recomandam

Frederique Constant Classic Manufacture
Frederique Constant Classic Manufacture

În spatele capacului din safir se află calibrul FC-710, dezvoltat, testat și asamblat intern. Vorbim despre mișcare automată, cu 42 de ore de rezervă, ore / minute / secunde și dată, 26 de bijuterii și o frecvență de 4Hz. Această mișcare este destul de mare (30 mm) și arată extrem de bine, cu rotor auriu, șuruburi albastre, dungi circulare.

Frederique Constant Manufacture FC-710MB4H6

8,940.00
8,039.00
MERGI LA MAGAZIN
Ceasuri-pro.ro
as of October 20, 2020 7:12 am

Ceasul original bărbătesc Frederique Constant FC-710MB4H6, din colecția Manufacture, face parte din categoria ceasurilor Lux. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 42 mm, iar grosimea de 12 mm. Ceasul Frederique Constant FC-710MB4H6 are curea de piele de culoare şi cadranul analog de culoare negru, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apă până la o adâncime de 50 m (5 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră,minut,secundă,dată. Țara de origine a mecanismului este Elveția.

View Comment (1)

    Spune-ti parerea

    Your email address will not be published.

    TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

    Scroll To Top