Articol
Frederique Constant Automatic Runabout Limited Edition

Frederique Constant Automatic Runabout Limited Edition

Cristi Neacsu
+4
Vezi galeria

Frederique Constant Automatic Runabout Limited EditionFrederique Constant are o colaborare de lungă durată cu Riva Historical Society, o asociație din Milano dedicată conservării bărcilor clasice Riva, care a început în 2009. În fiecare an, ceasornicarul FC a creat ceasuri Runabout în ediție limitată pentru a-și comemora parteneriatul. Anul acesta nu este diferit, deoarece tocmai a lansat două noi versiuni de ceasuri automate. Îmbinând un ceas elegant și o temă nautică, aici aveți Runabout automat Frederique Constant 2020, cu cadrane clasice albastru-bleumarin.

Aceste două noi Frederique Constant Automatic Runabout Limited Edition sunt identice in ceea ce priveste designul, dar diferă în ceea ce privește materialele. Unul este din oțel inoxidabil, iar celălalt are o carcasă din oțel placat cu aur. Ambele sunt rezistente la apă până la 50 de metri, ceea ce ar trebui să fie mai mult decât adecvat pentru o croazieră pe coasta Amalfi.

Barcile vintage Riva erau ca niște piese fine de mobilier din lemn cu mahon lăcuit cu o atenție extremă pentru detalii. Frederique Constant aduce un omagiu acestui lucru prin lustruirea mai întâi a cazurilor de 42 mm pentru a se potrivi cu finisajul lucios al bărcilor. Un model de val subtil se află deasupra numelui Frederique Constant din partea de sus și AUTOMATIC imprimat chiar deasupra ferestrei pentru data. Cadranul subliniază în general apa. Această fereastră a datei este la ora 6 și minutele sunt afișate în jurul partii exterioare a cadranului.

Frederique Constant Automatic Runabout

Indicatorii sunt placati cu aur roz pe modelul auriu și sunt argintii pe oțel, iar indexurile și cifrele arabe sunt, de asemenea, potrivite cu modelul lor corespunzător. Toate mâinile, indexurile și cifrele beneficiaza de tratamen cu Super-LuminaNova, iar cadranul este protejat de un cristal de safir convex.

Frederique Constant Automatic Runabout

O carcasă din cristal safir afișează calibrul automat FC-303. Această mișcare joacă un rol vital pentru a permite ambelor ceasuri să rămână foarte abordabile din punct de vedere al pretului. Spre deosebire de Frederique Constant Classic Manufacture, de exemplu, care are un un calibru intern FC-710, noile Runabouts automate sunt alimentate de un calibru FC-303, care este de fapt un Sellita SW200-1 modificat (alte versiuni ale calibrului sunt aproape identic ETA 2824). Frederique Constant este deja cunoscut pentru prețurile competitive și aceste modele ar trebui să contribuie la consolidarea acestei imagini. Mișcarea are 26 de bijuterii, o rezervă de putere de 38 de ore, bate la 28.800 de vibrații pe oră cu funcții de ore, minute, secunde și data. Fiind o mișcare produsă în masă, diminuează puțin factorul de prestigiu, dar oferă și o valoare excelentă pentru o piesă cu specificații aproape identice. Însuși carcasa expoziției este gravată cu steagul Societății Istorice Riva, conturată cu negru.

Recomandam

Frederique Constant Automatic Runabout

Curelele din piele de vițel albastru bleumarin folosite pentru Frederique Constant Automatic Runabout au un imprimeu aligator și completează cadranele albastre. Cusăturile albe îndrăznețe le regasim pe ambele părți ale curelei și mențin o atmosferă maritimă.

De unde poti achizitiona ceasurile Frederique Constant Automatic Runabout Limited Edition, modelele FC-303RMN5B4 si FC-303RMN5B6

Ceas barbatesc Frederique Constant Runabout FC-303RMN5B6

MERGI LA MAGAZIN
Ceasuri-pro.ro
as of September 23, 2020 12:53 pm

Ceas barbatesc Frederique Constant Runabout FC-303RMN5B4

MERGI LA MAGAZIN
Ceasuri-pro.ro
as of September 23, 2020 12:53 pm
Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top