Despre noi

Din 2020, TIMELESSWATCH.ro este dedicat ceasurilor fine.

Chiar daca informam publicul despre frumusetea ceasurilor de mana din anul 2015 prin blogul VreauCeas.ro, in anul 2020 am facut o tranzitie logica catre piata ceasurilor „Haute Horlogerie”
Echipa noastră de oameni pasionați caută întotdeauna o oportunitate de a explica fiecare aspect al „Haute Horlogerie” – indiferent dacă este fabricat de branduri de ceasuri cunoscute, care sunt în afaceri de secole sau de producătorii de ceasuri artizanali. Pe lângă noutățile despre cele mai noi ceasuri, vă oferim și recenzii, articole relevante din punct de vedere istoric, videoclipuri și explicații tehnice aprofundate din perspectivele noastre tehnice.

Ceea ce diferențiază TIMELESSWATCH.ro este că ne place să explicăm, să educăm și să împărtășim pasiunea pentru aspecte complexe din punct de vedere tehnic și frumusețea mișcărilor mecanice finisate manual. Nu toată lumea înțelege înțelepciunea unui mecanism, a unui tourbillon sau a unui calendar perpetuu, iar multe aspecte tehnice rămân „abracadabra”. Acesta este motivul pentru care explicăm totul într-un mod care să fie ușor de înțeles. Este pasiunea noastră și explicând frumusețea și minunarea tehnică a ceasurilor de mână mecanice este ceea ce face ca inimile noastre orologice să bată mai repede.

Apreciem comentariile, sugestiile și întrebările dvs. Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți gândurile lăsând un comentariu la sfârșitul unui articol. Este foarte apreciat! Pentru toate celelalte cazuri, vă rugăm să ne contactați direct prin e-mail sau prin formularul de contact.

Ne puteti scrie pentru orice informatie la [email protected]