Articol
GHID: Top 10 ceasuri de mana accesibile in 2020 (partea 1)

GHID: Top 10 ceasuri de mana accesibile in 2020 (partea 1)

Cristi Neacsu
+6
Vezi galeria

Ceasuri de mana accesibile 2020 – Accesibilul este o noțiune extrem de subiectivă. Așadar, înainte de a începe să listăm cele mai bune ceasuri „accesibile” din 2020, dorim sa stiti ceva despre noi. În primul rând, ceva extrem de important: mecanic! Noi, la TIMELESS, am ales să ne concentrăm doar pe ceasuri mecanice, deoarece asta ne place. Nimic împotriva ceasurilor cu cuarț sau digitale, insa nu fac parte din viziunea noastra despre un ceas. În al doilea rând, prețul. Veți vedea că am selectat 5 ceasuri cu preturi total diferite.

FREDERIQUE CONSTANT FC-225GT5B6

Top 10 ceasuri de mana accesibile 2020
Ceasuri de mana accesibile FC-225GT5B6

Misiunea declarată a brandului Frederique Constant este de a face ceasurile de lux accesibile mai multor persoane. Gama Classics aduce în atenția pasionaților de ceasuri piese veșnic elegante. Ceasul pentru bărbați FC-225GT5B6 are curea din piele și ascunde în carcasa din oțel inoxidabil un mecanism Ronda quartz Swiss Made. Acesta este protejat în totalitate de geamul din cristal safir și de rezistența la apă până la 5 atmosfere. Ceasul afișează ora, minutele, ziua săptămânii și data, acestea fiind reglabile din coroană, iar bateria rezistă 25 de luni.

MAURICE LACROIX ELIROS EL1118-SS001-410-1

Misiunea brandului Maurice Lacroix este de a duce mai departe arta producerii ceasurilor de lux ce caracterizează de secole întregi poporul elvețian. Precizia și calitatea reprezintă prioritate în măiestria acestei arte. Ceasul pentru bărbați EL1118-SS001-410-1 din colecția Eliros adaugă strălucire și rafinament oricărei ținute. Acesta are mecanism Quartz ce afișează ora, minutele, secundele și data. Carcasa și brățara de un albastru misterios sunt confecționate din oțel inoxidabil, iar ceasul este rezistent la apă până la 5ATM.

Doxa Ethno 205.10.201.01

Top 10 ceasuri de mana accesibile 2020

Elegante, rafinate si cu o functionalitate pragmatica ce ofera strict esentialul, colectia Ethno face dovada unui echilibru estetic desavarsit, in stilul caracteristic Doxa. Potrivite la birou dar si la tinutele casual, ceasurile colectiei Ethno de la Doxa folosesc un design care se potriveste in orice situatie si accesorizeaza cu succes orice stil vestimentar.

Ceasul original bărbătesc Doxa 205.10.201.01, din colecția Ethno, face parte din categoria ceasurilor Elegant. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 40 mm, iar grosimea de mm. Ceasul Doxa 205.10.201.01 are curea de piele de culoare şi cadranul analog de culoare albastru, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 m (10 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră,minut,secundă,dată. Țara de origine a mecanismului este Elveția.

Hamilton Khaki Navy H82345341

Ceasuri de mana accesibile Hamilton Khaki Navy

O colectie nascuta din necesitate si devenita in decursul timpului un omagiu adus scafandrilor militari, Hamilton Khaki Navy are o tematica deosebit de clara: mediul subacvatic. Un design functional de inspiratie militara, confera acestei game o masculinitate deosebita ce pastreaza insa eleganta unui ceas care sa poata fi purtat zi de zi. Khaki Navy, o sinergie ideala intre ceea ce inseamna un ceas cu specific militar si un ceas potrivit in orice situatie.

Ceasul original bărbătesc Hamilton H82345341, din colecția Khaki Navy, face parte din categoria ceasurilor Lux. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 40 mm, iar grosimea de 13 mm. Ceasul Hamilton H82345341 are curea de silicon de culoare şi cadranul analog de culoare albastru, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 m (10 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră,minut,secundă,dată, remontoar înfiletabil. Țara de origine a mecanismului este Elveția.

Union Glashutte Viro D011.407.11.051.00

Top 10 ceasuri de mana accesibile 2020

Colectia Viro reprezinta din toate punctele de vedere notiunea ideala de ceas. Simple, rafinate, finisate in cel mai mic detaliu, ceasurile Union Glashutte Viro sunt potrivite in orice moment al zilei si ofera o eleganta clasica dublata de un aer sofisticat. O prezenta rezervata, usor conservatoare, dar care nu poate trece niciodata neobservata.

Ceasul original bărbătesc Union Glashutte D011.407.11.051.00, din colecția Viro, face parte din categoria ceasurilor Lux. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 41 mm, iar grosimea de 9 mm. Ceasul Union Glashutte D011.407.11.051.00 are brățară de oțel inoxidabil de culoare şi cadranul analog de culoare negru, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 m (10 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră,minut,secundă,dată.

Atlantic Mariner 80772.41.61PU

Cu un design loial tematicii acvatice prin excelenta si cu o functionalitate ce alimenteaza estetica, Mariner de la Atlantic este o colectie tribut adusa atat denumirii cat si istoriei marcii. Clasice, in pofida unui design sport, ceasurile colectiei Mariner se adreseaza celor care apreciaza pragmatismul si care inteleg estetica Atlantic inclusiv din punct de vedere istoric.

Ceasul original bărbătesc Atlantic 80772.41.61PU, din colecția Mariner, face parte din categoria ceasurilor Elegant. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 44 mm, iar grosimea de 13 mm. Ceasul Atlantic 80772.41.61PU are curea de silicon de culoare şi cadranul analog de culoare negru, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apă până la o adâncime de 200 m (20 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră,minut,secundă,dată. Țara de origine a mecanismului este Elveția.

Tissot T-Sport T106.407.26.031.00

Top 10 ceasuri de mana accesibile 2020
Ceasuri de mana accesibile Tissot T-Sport

Dedicata eminamente unui stil de viata dinamic, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al functionalitatii, colectia T-Sport de la Tissot se adreseaza celor care iubesc sportul in toate formele sale. Precise, robuste si cu un stil inconfundabil Tissot, piesele colectiei T-Sport sunt ideale intotdeauna dar mai ales atunci cand ai nevoie sa te poti baza pe ceasul de la mana ta.

Recomandam

Ceasul original bărbătesc Tissot T106.407.26.031.00 / T1064072603100, din colecția T-Sport, face parte din categoria ceasurilor Sport. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 43 mm, iar grosimea de 13 mm. Ceasul Tissot T106.407.26.031.00 / T1064072603100 are curea de piele de culoare şi cadranul analog de culoare argintiu, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 m (10 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră, minut, secundă, dată. Țara de origine a mecanismului este Elveția.

Seiko Prospex Diver SRPB99K1 Automatic

Creata de Seiko pentru a sparge barierele si a impinge limitele posibilului mai departe, Prospex este o colectie de divere profesionale, desavarsite atat estetic cat si din punct de vedere tehnic. Colectia care a dat nastere in 1965 primului ceas japonez pentru scufundari, Seiko Prospex a demonstrat in decursul deceniilor tot ceea ce ar fi putut demonstra si chiar mai mult. Seiko Prospex, ceasuri precise, fiabile, cu un design de exceptie si caracterizate de o functionalitate pragmatica.

Orient STAR RETROGRAD SDE00002B0

Acest ceas retrograd captivant moștenește istoria ceasurilor mecanice, oferind în același timp un design stilat și specificații mai sofisticate. A fost adăugată o nouă indicație pentru ziua săptămânii. Mișcarea mecanismului retrograd, care a fost dezvoltat după un efort de doi ani, oferă o funcție unică de mișcare a acului, care readuce acul în poziția de luni imediat ce s-a scurs o săptămână.

Măiestria impecabilă a carcasei și a inelului de pe cadran încadrează elegant mecanismul minutios al ceasului, protejat de safir cristal. Geamul din safir cu strat anti-reflexie oferă o vizibilitate crescută, suprimând reflectarea, în timp ce adaugă rezistență la zgârieturi și pete. Ceasul de mana elegant FDE00004D0 suportă un timp de funcționare continuu de 40 de ore și rezistența la apă de 100 de metri. Aceast frumoas ceas vine într-o cutie neagră mată, lucrată cu experiență, cu o pernă neagră în interior.

Oris Diving 73376534159-0742634EB

Top 10 ceasuri de mana accesibile 2020
Ceasuri de mana accesibile Oris Diving

O schimbare atat de radicala de mediu precum cea pe care o presupune imersia de adancime ridica o serie probleme pentru corpul uman de care poate depinde insasi viata scafandrului. Pornind de la aceasta realitate si urmand cu strictete cele mai riguroase standarde, au luat nastere ceasurile colectiei Diving de la Oris. Deosebit de fiabile si robuste, ceasurile din colectia Diving sunt definite de o lizibilitate exemplara si de o precizie de exceptie ce le detaseaza in mod categoric de alte ceasuri cu aceeasi functionalitate.

Ceasul original bărbătesc Oris 73376534159-0742634EB, din colecția Diving, face parte din categoria ceasurilor Lux. Mecanismul ceasului este unul automatic, adăpostit de o carcasă de formă rotundă, cu capac schelet (transparent). Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil și are culoarea argintiu. Diametrul carcasei este de 43 mm, iar grosimea de 13 mm. Ceasul Oris 73376534159-0742634EB are curea de silicon de culoare şi cadranul analog de culoare negru, acoperit de un geam din safir. Rezistent la apă până la o adâncime de 300 m (30 atm), ceasul dispune de următoarele funcții: oră,minut,secundă,dată. Țara de origine a mecanismului este Elveția.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top