Articol
Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0

Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0

Cristi Neacsu

Bazându-se pe mai mult de 90 de ani de experiență în sunet și design, Beoplay E8 rămâne simplu și elegant, oferind în același timp un sunet de top si cea mai bună experiență audio în mișcare. Un adevarat accesoriu pentru gentlemani.

Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0

Pentru a începe să ascultați muzică, puteți scoate pur și simplu căștile din carcasa de încărcare din piel. Acest lucru vă permite, de asemenea, să comutați între piese, să efectuați apeluri și să activați Transparency Modeși comenzile vocale, ceea ce înseamnă că totul poate fi controlat fără a fi nevoie să scoateți smartphone-ul din buzunar.

Transparency Mode este o caracteristică de transparență audio care permite utilizatorului să controleze cât de mult sunet din lumea reală vrea să audă. Acest lucru poate fi realizat alegând între trei niveluri de trecere audio în aplicația Beoplay și activând Transparency Mode, atingând o singură dată pe casca stângă, permițându-vă să rămâneți conectat la colegii din birou în timp ce ascultați muzică sau să fiți atenți la împrejurimile dvs. când mergeți în trafic.

Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0

Bucura-te de libertate in miscare cu noile casti Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0, care ofera un sunet superior, control tactil si confort deosebit.

Recomandam

B&O PLAY by BANG AND OLUFSEN E8 2.0 Negru

MERGI LA MAGAZIN
Profitshare.ro
as of October 13, 2020 3:40 pm

Realizate de inginerii de sunet de la Bang & Olufsen, castile ofera un sunet bogat, autentic, cu un design subtil si elegant. Potrivite pentru stilul de viata aglomerat, aceste casti Bluetooth ofera un mod cu adevarat liber de a asculta muzica si de a primi apeluri in timp ce sunteti in miscare. Advanced Bluetooth 4.2 cu DSP permite reglarea si egalizarea sunetului, in timp ce difuzorul dinamic si traductorul electronic al acestor casti intraauriculare ofera o calitate superioara a sunetului. Castile beneficiaza de o interfata tactila intuitiva, pur si simplu atingi castile pentru a schimba piesa sau a raspunde apelurilor telefonice. Aceasta interfata usor de utilizat iti permite sa opresti/pornesti sau sa comuti intre piese, sa preiei apeluri si sa activezi comenzi vocale fara a fi nevoit sa scoti telefonul din buzunar. Iti permite chiar sa activezi modul de transparenta, care te reconecteaza rapid cu zgomotele ambientale din jurul tau.

Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0

Castile Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0 sunt fabricate din materiale de calitate pentru un finisaj elegant si functional si beneficiaza de o carcasa de incarcare wireless care completeaza cu succes functionalitatea acestora. Proiectata din materiale fine, inclusiv piele, aluminiu, otel inoxidabil si material textil impletit carcasa rezista cu succes utilizarii zilnice si ofera pana la trei incarcari complete. De asemenea castile pot fi personalizate cu ajutorul aplicatie mobile Bang & Olufsen disponibila atat pe Android cat si pe iOS. Aceasta aplicatie intuitiva iti permite sa ajustezi sunetul castilor Beoplay E8 2.0 si sa potrivesti un profil de sunet ToneTouch cu activitatea curenta pentru o experienta audio unica.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top