Articol
ANGELUS U41 – mecanica pura pentru mana ta

ANGELUS U41 – mecanica pura pentru mana ta

Cristi Neacsu
+5
Vezi galeria

ANGELUS U41 vine în două versiuni: una îmbrăcată în nuanțe portocalii, iar alta într-o gamă de albastru cu accente galbene pe aripa minutelor și cercul minutelor. Carcasa sa din titan de 42 mm găzduiește calibrul A-300, un design skeleton cu plăci și punți cu două grinzi.

ANGELUS U41

Pe de o parte, avem cunoștințele aprofundate ale lui Angelus în proiectarea și dezvoltarea complicațiilor și a calibrelor skeleton. Pe de altă parte,avem căutarea unui stil propriu, însoțit de o experiență unui ceas care se simte confortabil la mana. U41 este un ceas sportiv, exemplificat prin cureaua din cauciuc sculptată, rama crestată, carcasa din titan și mișcarea proiectată într-un format metalic „mesh”.

ANGELUS U41
ANGELUS U41


Angelus căuta să creeze un ceas ușor, dar robust. Această nevoie presantă de soliditate necesită o arhitectură care este capabilă să reziste la impacturi și să amortizeze șocurile fără a se rupe sau a se deforma. Un compromis între flexibilitate și rigiditate. Încadrând toate elementele principale, inclusiv roțile și cilindrul, între două plăci, mișcarea oferă stabilitate maximă.

Calibrul A-300 este un design skeleton și a fost dezvoltat ca atare. Pentru a atinge echilibrul perfect între soliditatea structurală și detalii, Angelus a optat pentru un design cu plăci și poduri „cu două grinzi”. Golul care separă cele două brațe de aceste elemente de susținere este împânzit cu bijuterii care găzduiesc axele roților. Toate aceste componente sunt tratate cu ADLC negru pentru a adăuga contrast și textură.

ANGELUS U41

Mișcările Angelus au frecvent o autonomie de 90 de ore. Pentru calibrul A-300, frecvența a fost setată la 4 Hz pentru 60 de ore de rezervă de putere. Această frecvență mai mare protejează precizia mișcării în timpul impacturilor și, astfel, reduce rezerva sa de putere. Acest compromis este o continuare firească a alegerilor tehnice pe care Angelus le-a făcut pentru U41.

Recomandam

U41 vine în două versiuni: una îmbrăcată în nuanțe portocalii, iar alta într-o gamă de albastru cu accente de galben pe aripa minutelor și cercul minutelor. White Super-LumiNova acoperă mâinile orelor și minutelor, iar curelele de cauciuc se imbina perfect cu culorile dominante.

ANGELUS U41

În ciuda intensității sale tehnice și a simțului sportiv, ANGELUS U41 are o dimensiune rezonabila: o carcasă cu diametrul de 42 mm cu o grosime de 10 mm.

Vezi comentarii

Spune-ti parerea

Your email address will not be published.

TimelessWatch.ro participă la diverse programe de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că putem primi comisioane plătite pentru produsele promovate, atunci cand sunteti redirectionati catre magazinele online partenere.

Scroll To Top